Finale ‘The Walking Dead’ pas later op tv door coronamaatregelen

The Walking Dead
FOX/AMC The Walking Dead
De makers van zombieserie ‘The Walking Dead’ hebben de laatste aflevering van het huidige seizoen niet afgekregen voordat zij het werk moesten neerleggen in verband met het coronavirus. De finale is dan ook pas later in het jaar te zien, zo maakte zender AMC bekend.

De laatste aflevering van het seizoen, bij ‘The Walking Dead’ meestal goed voor een flinke cliffhanger, stond in de VS gepland voor 12 april. In Nederland volgen de afleveringen normaal gesproken een dag later op zender Fox. Het team achter de serie laat dinsdag weten dat het tiende seizoen nu op 5 april zal eindigen met de voorlaatste episode, en de laatste aflevering later in het jaar als special wordt uitgezonden.

‘The Walking Dead’ is een van de vele televisieprojecten die vertraging oplopen door de uitbraak van het virus. Alhoewel de opnames van de serie in de Amerikaanse staat Georgia al afgerond waren, kon de postproductie van de zombieshow niet worden afgemaakt onder de huidige omstandigheden, aldus AMC.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.