Feest in voorlopig laatste aflevering van 'De Luizenmoeder'

VTM
Woensdagavond staat de laatste aflevering van 'De Luizenmoeder' gepland op VTM. Althans, van dit seizoen. Of het ook écht de allerlaatste is, is nog niet duidelijk. "Over een eventueel derde seizoen hebben we nog niets beslist", klinkt het bij VTM.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Feit is wel dat de kijkcijfers van de reeks - met Lynn Van Royen in de hoofdrol - in het tweede seizoen gestaag dalen. Die terugval was er ook bij het Nederlandse origineel, waardoor beslist werd om geen derde seizoen meer te maken.

In de aflevering van vanavond maakt basisschool De Akker zich op voor een superheldenfeest, waar ook het afscheid van Juf Chantal gevierd zal worden. Voor de organisatie hiervan zitten Hannah en Nancy met elkaar opgescheept. Het feest wordt wel een groot succes en eindigt met een kus in ware Hollywoodtraditie. 

Bekijk gratis alle afleveringen van ‘De Luizenmoeder’ op VTM GO
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Selma Desmet

  een derde seizoen graag ! Heerlijk die serie waar vooral de draak gestoken wordt met sommige bekrompen, pietluttige ouders als potsierlijke directeuren. De acteurs zijn top ! Selma

 • mark germanus

  Spijtig,want ik vond dit een goede serie, heel subtiel de kleingeestigheid en vooroordelen van de mensen laten zien.Een proficiat aan de acteurs.

 • Jan Verplancken

  Graag een derde seizoen! Wij hebben er echt van genoten. Zo herkenbaar allemaal. Hilarisch!

 • Claude Van Isterdael

  Geweldige reeks, waar zowel de draak word gestoken met toestanden in het onderwijs als de soms bekrompen reacties van de huidige oudergeneratie !

 • Bart Bruggeman

  Dit is echt een top-reeks! Zalig, over the top en zo herkenbaar!