Favoriet Giovanni Kemper moet 'Steracteur' verlaten, Tinne krijgt laatste vrijstelling

VRT
Ook in de zesde show van ‘Steracteur Sterartiest’ moest er jammer genoeg afscheid worden genomen van een kandidaat. Deze week moest topfavoriet Gio Kemper de wedstrijd verlaten.

Wat een razendspannend moment was het. Sieg en Gio stonden naast elkaar en heel de zaal hield z'n adem in. Maar helaas, Gio moest het onderspit delven in de strijd tussen de twee topfavorieten. Hij kreeg meteen een staande ovatie van het publiek en de andere steracteurs.

Tinne bracht vanavond dan weer twee totaal verschillende songs en maakte daarmee indruk op de jury. Ze kreeg dan ook de laatste vrijstelling.

De zesde liveshow was weer één groot feest. De steracteurs brachten twee solonummers. Het tweede nummer was er eentje in een taal die ze niet beheersten en dat zorgde voor heel wat verrassende momenten. Bekijk hieronder de meest memorabele fragmenten. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • VIVIANE bastenie

    Tegenwoordig telt de stem niet meer ,alleen de look ,de uitstraling ,maar of ze echt kunnen zingen doet er eigenlijk niet meer toe ,dat is triest ,vroeger ging het hoofdzakelijk over een goede stem,en dat komt elke keer weer terug ,dat is niet meer om aan te zien of aan te horen ,de TV en de MEDIA maakt alles kapot,en alles voor de kijkcijfers dat is wat nu telt.

  • Elle Devee

    Dat programma is een gedrocht van jewelste. Er wordt enkel gestemd op basis van sympathie voor een deelnemer en helemaal niet op basis van zangkwaliteiten. Want laten we eerlijk wezen, die zangkwaliteiten zijn ver te zoeken. Als ik valse noten wil horen zal ik zelf wel zingen.