Fans van MacGyver, opgelet! Remake vanaf morgen op ZES

ZES

Donderdag is nog steeds topseriedag bij ZES met marathonuitzendingen van de spannendste Amerikaanse topseries. Vanaf morgen pakt ZES uit met de gloednieuwe Amerikaanse reeks MacGyver. De remake van de razend populaire gelijknamige televisieserie uit 1985 onthult een nieuwe kijk op de klassieke serie waarin de jonge MacGyver centraal staat. Wanneer hij gerekruteerd wordt door een geheime organisatie, moet hij zijn unieke problem solving skills inzetten om desastreuze rampen te voorkomen. MacGyver, ieders favoriete actieheld met een liefde voor huis-, tuin-, en keukenspullen.​ Duct tape to the rescue!

​MacGyver - De eerste vier afleveringen vanaf morgen om 20u35 op ZES.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Vanderstraeten Bernard

    Dhr. tersago, oude muziek word ook door vele gecoverd maar daarom is het niet allemaal slecht. IMDb vertrouw ik niet goed. Degelijke films krijgen ook niet altijd de score die ze moeten hebben en andere series en of films die eigenlijk minder goed zijn krijgen een goeie score?

  • James Holden

    Een IMDb score van 5.1... zegt genoeg over de reeks.

  • Mario Tersago

    Waaro moet men steeds oude, weldoordachte concepten of series, terug leven inblazen? Is de inspiratie vinden, echt zo moeilijk voor programmamakers tegenwoordig?