Familiehereniging en onverwachte liefde in nieuw 'Thuis'-boek

RV
In 'Thuis' heeft dokter Judith (Katrien De Ruysscher) haar koffers gepakt voor een trip naar de Italiaanse zon. In Bologna wil ze met haar zoon Stan (Lennart Lemmens, rechts) een bezoek brengen aan haar dochter Emma (Elise Roels, links), die daar studeert. Wat de drie er de komende weken zullen meemaken, zal niet in de dagelijkse fictiereeks te zien zijn, maar het avontuur staat wel uitgebreid beschreven in het nieuwste 'Thuis'-boek 'Uitgeklaard'. 

In de roman, die morgen uitkomt, lezen we hoe de drie personages weer naar elkaar toe proberen te groeien. Al krijgt de lezer ook een onverwachte liefdeshistorie voorgeschoteld. De trip naar Italië was een ingreep van de scenaristen om de personages enkele weken uit beeld te halen. Dat was nodig voor de studies van Elise Roels en de theaterplannen van Katrien De Ruysscher. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.