Fabrizio geeft zich bloot en James Cooke in tranen: zo brachten de bekende kandidaten het ervan af in ‘Dancing With The Stars’

Fabrizio en zijn danspartner in 'Dancing With The Stars'
SBS Fabrizio en zijn danspartner in 'Dancing With The Stars'
Wat een show! De negen BV’s die deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’ toonden voor de tweede keer hun dansbenen. Afvaller van de avond was Sien Eggers. Kijk hier hoe iedereen het ervan afbracht in de tweede aflevering.

Sien straalde nochtans op de dansvloer. Ze heeft duidelijk geluisterd naar de commentaar van de jury, maar blijft nog steeds trouw aan haar eigen stijl. Ze danst op ‘Sweet Dreams’ van Escala.

James verloor enkele jaren geleden zijn beste vriendin. Hij draagt deze emotionele dans, op de tonen van ‘Sweet Disposition’, aan haar op.

Met ‘Don’t stop me now’ van Queen wil Peter iets duidelijk maken. Hij heeft duidelijk hard gerepeteerd en de commentaar van de jury ter harte genomen.

Fabrizio brengt het publiek in hogere sferen met ‘Shake That’ van Samantha Jade en Pitbull.

Karen en Frank toveren op de tonen van ‘Hush Hush’ van The Pussycat Dolls gegarandeerd een glimlach op je gezicht met hun versie van de cha cha cha. 

Leen geeft alles op de dansvloer. Het enthousiasme spat er vanaf met ‘Swish Swish’ van Katy Perry!

Ian en danspartner Natascha geven zichzelf bloot in hun versie van de rumba. Trijntje Oosterhuis zorgt voor de gepaste melodie met ‘Kom maar bij mij’. 

Elodie en danspartner Sander zetten alles op alles. Het publiek was alvast laaiend enthousiast. ‘Sax’ van Fleur East was nog nooit zo mooi. 

Kat en Nick doen het op de tonen van ‘Amar Pelos Dois’ van Salvador Sobral. De haartjes op je armen komen recht overeind met hun versie van de Engelse wals.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Didi Bellens

  Trekt op niks als ge vergelijkt met "Strictly come dancing" op BBC1 op zaterdagavond. Daar kan België nog eens een poepje aan ruiken.

 • Ine Van Cauwenberg

  Spijtig voor Sien, ze had een super danspartner en ook ne schonen, ik zou er gerust eens willen mee dansen, repeteren dat ik zou doen

 • Huguette Vanden weghe

  heel wat beter dan de start. Aanrader om naar te kijken! Benadert heel wat meer het niveau van de BBC. ontspannende televisie en kijk al uit naar de Halloweenversie.

 • nand nuyts

  Fabrizio, wat een aansteller.

 • Tim Tops

  TV voor de onderste laag van de bevolking