Experts van Blind Getrouwd pakken het dit jaar anders aan

Blind Getrouwd
Of de koppels uit Blind Getrouwd ook na het programma een relatie zullen hebben, valt nog af te wachten. De experts achter de schermen pakken het in ieder geval anders aan als vorig jaar, om de duo's nog meer slaagkans te geven.

"We hebben veel uit ons eerste seizoen geleerd", aldus seksuoloog Alexander Witpas in Dag Allemaal. "Die ervaring willen we maximaal gebruiken om het nog beter te doen dan vorig jaar, mede omdat wij als experten kunnen worden afgerekend op het eindresultaat in de slotaflevering. Maar belangrijk is te beseffen dat we geen magische formule hebben om mensen te matchen. 'Blind Getrouwd' blijft vooral een experiment dat wil aantonen dat er ook anders naar relaties kan worden gekeken."

De kandidaten werden op dezelde manier gematcht als vorig jaar, maar verder werd het programma anders aangepakt. "In het eerste seizoen lieten we de kandidaten vrij om hun weg te zoeken, nadat wij ze gekoppeld hadden. Dit jaar hebben we bewust gekozen voor nog meer nazorg en bouwden we sowieso enkele gespreksmomenten in. Je mag niet vergeten dat na het matchen het eigenlijke werk voor de koppels pas begint. We wilden hen meer opvolgen en helpen. Dat werd wel gewaardeerd."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.