Ex van Meghan Markle maakt televisiereeks over man die door vrouw verlaten wordt voor prins

afp
De geruchten over een mogelijk verloving tussen prins Harry en Meghan Markle worden steeds groter. Meghan was gisteren nog aanwezig op de openingsceremonie van de Invictus Games in Toronto, georganiseerd door prins Harry. Maar tot 2013 was Meghan nog getrouwd met producer Trevor Engelson en hij werkt momenteel aan een wel heel speciaal project. Een komedieserie over een man die door zijn vrouw verlaten wordt voor een prins.

Een televisiereeks over een man die door zijn vrouw wordt verlaten voor een prins. Dat de ex-man van Meghan Markle inspiratie heeft gehaald uit zijn eigen leven is zeker.

Trevor Engelson (40) kwam volgens Deadline op het idee van de televisiereeks toen hij samen met een bevriende producer babbelde over zijn relatie met Meghan Markle. Hij vroeg zich af hoe het zou zijn geweest wanneer hij en Meghan kinderen hadden gekregen en hij de voogdij zou moeten delen met Meghan en de Britse koninklijke familie.

Meghan Markle op de Invictus Games van prins Harry, het koppel zat niet samen in het publiek
reuters Meghan Markle op de Invictus Games van prins Harry, het koppel zat niet samen in het publiek

Toch is het verhaal niet volledig uit het leven gegrepen want Meghan verliet haar man helemaal niet voor prins Harry. Het koppel had ook geen kinderen. 

Meghan en Trevor leerden elkaar kennen in 2004 en trouwde in 2011. Engelson bracht als producer het merendeel van zijn tijd door in Hollywood, terwijl Meghan voor de opnames van de televisieserie 'Suits' vaak in het Canadese Toronto verbleef. Na twee jaar huwelijk gingen ze uit elkaar.

In november 2016 bevestigde het Britse koningshuis dat prins Harry al een tijdje een relatie had met de actrice.

Ook al is de serie fictie en zijn de personages niet gebaseerd op Meghan, Trevor of prins Harry, toch blijft het wel opmerkelijk dat net de ex van Meghan deze televisiereeks maakt. Wanneer het nog ongetitelde project zal te zien zijn, is nog niet geweten.

Prins Harry op de Invictus Games
afp Prins Harry op de Invictus Games1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mario Maurice Firmin

    Of hoe geld gelukkig maakt,he Meghan jullie zijn toch al dezelde.....