Evi Hanssen: "Het tweede deel van mijn leven mist alle glans"

The Therapist - Evi Hanssen
Viceland The Therapist - Evi Hanssen
Opmerkelijk, maar vooral erg moedig: voor het Nederlandse televisieprogramma ‘The Therapist’ ondergaat Evi Hanssen vanavond een therapie-sessie op de zender Viceland. En dat gaat soms erg diep. “Ik moet echt moeite doen om gelukkig te zijn.”

In 'The Therapist' gaan bekende koppen voor het oog van de camera op therapie bij een psychiater. Het programma deed in de Verenigde Staten behoorlijk wat stof opwaaien. Katy Perry had het bijvoorbeeld over haar zelfmoordgedachten en Steve Jones, gitarist van The Sex Pistols, deed een boekje open over zijn seksverslaving. De Vlaamse versie is bij ons te zien op Viceland, een kleinere zender in het basispakket van Proximus en Telenet. Later brengen Herman Brusselmans en Astrid Coppens een bezoekje aan de dokter, maar eerst is het dus de beurt aan Evi Hanssen. 

Meevaren

Gerenommeerd psychiater Glenn Helberg had maar enkele minuten nodig om in de ziel van het Evi Hanssen te kruipen. En in haar hart. “Ik wil de touwtjes in handen houden over mijn kinderen, mijn opvoeding: mijn schip,” klinkt het. “Maar ik ben jong gescheiden dus moet je iemand laten meevaren op mijn schip. Wie een tijdje, of lang, wil meevaren moet zich aan de regels houden. Maar laat dat nu net de mannen zijn waar ik niet op val."

De presentatrice blikt ook nog even terug op het moeilijkste deel van haar leven. “Mijn mama kreeg op een gegeven moment borstkanker, mijn broer belandde in een psychose en ik zat middenin een scheiding", vertelt ze. "Ik vraag me nog steeds af hoe ik daar ben doorgesparteld. Die periode werd deel twee uit mijn leven en heeft alle glans weggenomen. Ik moet echt moeite doen om gelukkig te zijn.”

Eerdere afleveringen van 'The Therapist' bekijken met internationale sterren als Katy Perry? Check ze hier op onze videowall. 
90 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Steve Van der Vekens

  Ja Baptist, en het mag geen spulletje zijn, en die vind je niet. Het is ofwel een badboy zonder geld, ofwel een spulletje met geld.

 • dirk pyl

  Je bent een mooie vrouw maar je mag niet zo kieskeurig zijn , liefde van een mens zit van binnen Mannen zijn geen gebruiksvoorwerpen , je moet samen bouwen en elkaar liefde schenken

 • Christophe Spildooren

  Toffe madam. Maakt blijkbaar slechte keuzes in mannen. Moet een player zijn om haar te kunnen krijgen maar mag geen player zijn om haar te houden. Player is player, trouwring of kinderen maakt niet uit voor hun hoor. Ach Ja, ik vertrouw geen enkele vrouw meer dus ik begin er gewoon niet meer aan. Tenzij Evi, Roos of Tania bellen. Dan wil ik er nog eens over nadenken...

 • Marc Sierens

  Afwachten en dan de broek uit en in het juiste bed duiken,de zorgen zijn dan terug aan de kant,is toch eigen in het wereldje van de bekakte vlaaming.

 • Phil Haeghen

  Vrouwen met het bad boy syndroom in hun hoofd beleven dikwijls veel eenzaamheid........

Video