Evi Hanssen bespreekt sexting in ‘Help! Mijn borsten staan online’

VIER
In haar nieuwe reportagereeks 'Help, mijn borsten staan online' onderzoekt Evi Hanssen (41) de gevaren van sociale media en het internet. Het "wilde westen van het www", noemt ze het zelf. In de eerste aflevering bespreekt de kersverse VIER-presentatrice sexting: het sturen van pikante chatberichtjes. Ze ondervindt dat het vooral bij jongeren voorkomt, al praten die er niet zo gemakkelijk over.

Ook het verhaal van Joline komt aan bod. Zij was zeventien toen ze een intieme foto naar haar vriendje stuurde, maar haar wereld stortte in toen die foto verspreid geraakte. "De hele school heeft mijn borsten gezien. Ik wilde niet meer leven", getuigt ze. Sindsdien wordt Joline er bijna wekelijks mee geconfronteerd.

'Help, mijn borsten staan online', 21.30 uur op VIER
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lucas Vissers

    Zet ze er dan niet op !