Ga naar de mobiele website
^ Top

Evelien uit 'Blind Getrouwd': "Dikker moet Nicolas van mij niet worden"

Medialaan
Nicolas is 'nen echte snoeper', maar zijn ongezonde levensstijl staat haaks op die van Evelien. Terwijl zij het bij een eierkoek houdt, doet Nicolas zich tegoed aan een grote zak chips en "een fles" cola, tot ontzetting van zijn kersverse echtgenote.

Nicolas is bereid om zijn leven over een andere boeg te gooien, maar dat zal niet over één nacht ijs gaan. Evelien vindt het vooral belangrijk dat Nicolas zelf tot inzichten komt, al zijn er grenzen: "Dikker moet hij van mij niet worden, want ik vind dat niet fijn, je moet je een beetje soigneren, maar hij moet dat vooral zelf vinden," bekent ze.

Ondertussen komt ook het jaloerse kantje van Nicolas naar boven. Hij kan maar moeilijk verkroppen dat Evelien een boon heeft voor Dan Karaty, danser en jurylid in 'So You Think You Can Dance'. Evelien doet er plagerig nog een schepje bovenop, maar vindt het nog wel een schattig kantje van haar "jaloers ventje".

Nick verraste zijn vrouw met de foto's van hun huwelijksdag en daar is Veerle toch wat van aangedaan: "Het klopt allemaal," zegt ze. "Toen ik die trouwfoto's zag, werd ik toch wel even stil. Omdat je daar ook op kon zien dat we graag bij elkaar waren, al was het maar een paar uur," aldus Veerle, die nog altijd geen spijt heeft van haar deelname:"Ik ben vooral heel blij dat het allemaal zo loopt en met die foto's wordt het alleen maar bevestigd."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug