Eva Pauwels supportert voor dochter Julie in ‘Dancing With The Stars’: “Zo trots”

Kristof Ghyselinck
Een opvallend gezicht in het publiek bij 'Dancing with the Stars' gisteren. Een glunderende Eva Pauwels kwam, samen met haar ouders Jil en Rudy, dochter Julie Vermeire aanmoedigen.

Het was de eerste keer dat er familie van Julie in de zaal zat. Al mocht dat niet verwonderen, want de blondine bracht een eerbetoon aan haar grootouders, die haar in moeilijke momenten gesteund hebben. "Mijn aanwezigheid is opnieuw een stap in de goeie richting", zegt Eva. "Het was echt heel emotioneel. We zijn ongelofelijk trots op Julie, indrukwekkend dat ze haar gevoelens zo kan uiten. Ik heb haar sowieso elke week trouw op tv gevolgd, met de Kleenex in de aanslag."

Die Kleenex was ook nodig bij team-Evy Gruyaert. Zij moest de wedstrijd verlaten. "Het blijft spijtig dat ik door mijn blessure niet alles kon doen wat ik wilde." 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ine Van Cauwenberg

  Blij dat haar familie erbij was, ik vind haar super, stop met te roddelen over haar ma en pa, het mag nu echt stoppen!

 • Denise DE Groof

  Julie is blij dat haar mama er was dus dat is het belangrijkste en zal het ver brengen denk ik met haar ambities !!!

 • louis meuleman

  Meuleman Louis Hoe lang gaat het nu duren met haar voor ze terug aan de drank en de drugs gaat zitten heeft al veel kansen gekregen veel strekte Julie je zal het nodig hebben

 • Sandra Peeters

  Zie Eva nog zo voor me, knap en nog heeel jong, en zo superlief en verlegen. Voor mij heeft Jacques haar tekort gedaan. Hij was de oudere in de relatie en had haar steun en ruimte moeten geven. Wilde ze nog studeren, wilde ze een eigen carrière? Tuurlijk. Waarom zou een vrouw haar eerste en enige ambitie huismoeder worden moeten zijn? Een relatie heb je enkel als 2 gelijken. Als je als man vind dat je moet verafgood worden en je vrouwtje alles moet slikken? Sorry maar dan heb je een slaaf.

 • Philomena Vanderweyen

  Ben heel blij dat ze samen door een moeilijke periode zijn gekomen,mooi om te zien hoe ze elkaar opnieuw gevonden hebben.