Esmee gaat tot het uiterste met Koen: de beste fragmenten uit ‘Over winnaars’

VTM
“Gevallen van een balkon.” Dat was lange tijd het antwoord van Esmee Minnaert (30) aan wie vroeg hoe ze in een rolstoel is beland. In werkelijkheid sprong de toen depressieve vrouw tien jaar geleden van een brug. In ‘Over Winnaars’ toont Esmee zich een doorzetter die klaar is voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Dit zijn de beste fragmenten.

Koen en Esmee gaan meteen trainen

Om zich voor te bereiden op de zware obstakelrun begint Esmee meteen te trainen. Daarvoor kan ze gelukkig rekenen op de professionele begeleiding en steun van topcoach Frédérique Neys.

Opgeven staat niet in Esmees woordenboek

De barkoude wind, gevaarlijke ijsplekken en beperkt daglicht maken het parcours van 10 km bikkelhard. Lopen kost Esmee bovendien de grootste moeite, maar opgeven staat niet in haar woordenboek.

Esmee en Koen halen de finish van de obstakelrun

Esmee laat zich niet ontmoedigen en gaat letterlijk tot het uiterste om met de hulp van Koen en coach Frédérique de verschillende obstakels te lijf te gaan. En dan haalt ze eindelijk die gedroomde eindmeet. “Dat ik dit tot een goed einde heb gebracht doet me enorm deugd, zowel voor mijn zelfvertrouwen als mijn zelfbeeld.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hannelore Popelier

    Lieve Esmee, Ik ken je niet maar zodra ik jou in het programma 'Over Winnaars' zag, was ik zo trots en voelde ik me heel erg aangesproken. Ik ben zo ongelofelijk fier op jou en ik wil dat je echt beseft hoeveel moed je geput hebt, niet enkel uit jezelf maar voor heel de gemeenschap die zich af en toe wat minder in zijn vel voelt ;). Dankzij mensen als jou is het eindelijk geen taboe meer om anders te zijn en het leven anders op te vatten. Ik ben trots op jou!!!

  • Ria De Witte

    Prachtig team. Zo mooi om te zien wat je na een tegenslag nog kan bereiken. Proficiat.