Eric Goens maakt #corona2020 op VIER: “Tv maken is dezer dagen heel lastig”

Eric Goens
VIER Eric Goens
‘Het parket’ werd al een tijdje geleden opgenomen, lang voor er sprake was van een virus uit China. Maar ondertussen is Eric Goens vooral bezig met het magazine ‘#corona2020', waarin hij elke dag een positieve noot laat horen in de crisissituatie. 

“Een dagelijks tv-programma maken in deze tijd is heel lastig”, ondervindt Goens. “Monteurs, eindredacteurs en reporters werken allemaal apart. Alles moeten we nu bespreken over de telefoon, terwijl ik normaal gezien bij het maken van programma’s altijd mee in de montagecel zit. Als een soort big brother probeer ik alles te volgen. Maar het is vooral hopen dat niemand ziek wordt, want de spoeling van cameramensen is op dit moment heel dun. Je bent tv-maker in goede en kwade dagen vind ik, maar aan deze bizarre periode ga ik later toch nog vaak terugdenken.”

‘#corona 2020', 20.20 uur op VIER

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Danny Vernimmen

    Denk dat hijzelf een programma over zichzelf wel zou willen maken