Er verschijnen binnenkort wel érg originele souvenirs van 'Game of Thrones'

Kit Harington als Jon Snow
AFP Kit Harington als Jon Snow
De Britten kunnen vanaf het einde van deze maand hun post versturen met een 'Game of Thrones'-postzegel. Van de populaire tv-serie worden twee velletjes met zegels gemaakt.

Op het eerste vel staan tien hoofdrolspelers met onder meer Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow) en Maisie Williams (Arya Stark). Ook de karakters van Lena Headey (Cersei Lannister), Sophie Turner (Sansa Stark) en Charles Dance (Tywin Lannister) hebben een eigen zegel net als Sean Bean (Eddard Stark), Diana Rigg (Olenna Tyrell), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) en Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister).

Het tweede vel bevat afbeeldingen van de Night King, zijn White Walkers en beelden van reuzen, schrikwolven, draken en de IJzeren Troon.

De postzegels zijn vanaf 23 januari verkrijgbaar. Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones laat nog even op zich wachten. De HBO keert vermoedelijk volgend jaar pas terug op televisie.

AFP
Emilia Clarke als Daenerys Targaryen
AFP Emilia Clarke als Daenerys TargaryenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.