Er komt een vierde seizoen van ‘The Handmaid's Tale’

Nina 480 RELIGIE
Hulu Nina 480 RELIGIE
‘The Handmaid's Tale’ krijgt een vierde seizoen. Dat hebben de makers van de dramaserie vrijdag tijdens het Television Critics Association-evenement in Los Angeles laten weten, meldt Deadline. Het derde seizoen van de hitserie is in Nederland ging in juni in première. Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt is niet bekend.

‘The Handmade's Tale’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Het verhaal beschrijft een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren.

Elisabeth Moss (‘Mad Men’) speelt de hoofdrol als June Osborne en won in 2017 voor die rol de Emmy voor beste actrice. De serie won vorig jaar een BAFTA.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.