Exclusief voor abonnees

Er is geen bal te zien op tv, en daar is een reden voor

Van zomerweer is amper sprake maar toch oogt het zendschema van de Vlaamse zenders nu al bijzonder schraal. Een vooruitblik op hoe de programmagids van de toekomst eruit zal zien waarschuwen de Vlaamse productiehuizen. Want die zijn naar eigen zeggen midden in een perfecte storm beland.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Thomas Van Der Linden

  Vlaamse tv is een triestige zaak geworden als ik vergelijk met andere zenders en dan betalen we er nog zoveel geld voor. Ben sterk aan het overwegen om mijn abonnement op te zeggen en dit dan te geven aan een maandelijks bioscoopbezoek of een goed restaurant.

 • HENDRIK WECKSELER

  Allemaal dikke zever als je zelf niet kan produceren zorg dan dat er voldoende buitenlandse fictie op de tv is maar nee ook enkel brol 100000 CSI soorten of ncis soorten die iedereen beu is reeksen als home and away gaan al in mei op zomerstop er zijn zoveel series die in het Engels zijn die super zijn maar nog nooit de Belgische tv gehaald hebben en dan zielig liggen doen over slechte Belgische producties die 70% gestolen zijn qua scenario van buitenlandse producties

 • guy goethals

  Op ARD en ZDF spelen ze de hele zomer goeie krimis

 • Ramon Simon

  UItspraken als: De koek wordt steeds kleiner en we zijn met steeds meer die er een stukje van willen klinkt exact wat werkmensen met echte jobs al jaren meemaken. Dat reclame doorspoelt heeft men zelf voor gezord. Maar wij betalen veel geld per maand voor kabel tv, maar krijgen er weinig voor terug. Een goede serie zit achter een extra betaalabonnement, en waar blijven de vervolgseizoen van Sillicon Valley, Sherlock?

 • JAN krommentak

  Waarom krijgen we de keuze tussen 75 zender waarvan we er maar 15 regelmatig bekijken digitaal kan dit toch makkelijk opgelost worden we betalen dus eigenlijk 5 keer teveel ! en zoals gezegd herhaling na herhaling en films gaan gewoon de zenders af week na week doe zo voord en binnen afzienbare tijd kijkt niemand nog gewoon tv ik kijk zelf al 50% digitaal