Exclusief voor abonnees

Els Dottermans: "Ik lijk écht op Juf Els. Misschien moet ik eens naar een therapeut"

ELS DOTTERMANS | STER UIT 'DE LUIZENMOEDER'

Als Juf Els in 'De Luizenmoeder'. Op de speelplaats, maar ook daarbuiten is Dottermans' personage een echte hype.
VTM Als Juf Els in 'De Luizenmoeder'. Op de speelplaats, maar ook daarbuiten is Dottermans' personage een echte hype.
Els Dottermans (54) heeft geen dag in haar leven zonder werk gezeten. Voor het eerst, en uitgerekend nu ze schittert in 'De Luizenmoeder', trekt ze de handrem op. Eens drie maanden niksdoen. Geen burn-out, ook geen bore-out. Maar gewoon reflecteren, over de turbulentie die haar overkomt. "Ik zit op kantelmomenten in mijn leven. Dan kan ik er maar beter eens goed naar kijken. Drie maanden, maar dat is het dan ook. Dan moet het klaar zijn."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Agnes Poortmans

    De serie valt serieus tegen!De luizenmoeder is een beetje té zodat het onnozel en saai is i.p.v. plezant! Kijk er niet meer naar uit want het lost de verwachtingen niet in. Geeft ook een zeer ouderwetse visie van het lager onderwijs!

  • guido vermeyen

    Zij is de enige ster in 'luizenmoeders' de rest moddert een beetje aan , onnatuurlijk en krampachtig geacteerd zoals steeds bij Vlaamse producties.Vooral die 'directeur' is een slechte keuze.