Elodie Ouedraogo gekwetst en Fabrizio in vuur en vlam: zo brachten de bekende kandidaten het ervan af in ‘Dancing with the Stars’

Vier
De kop is eraf! De negen VIPS die deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’ hebben voor de eerste keer hun dansbenen kunnen tonen. Afvallen deed nog niemand, maar kijk hier hoe ze het ervan afbrachten in de allereerste aflevering.

Elodie Ouédraogo heeft meteen slecht nieuws. Ze is gekwetst en kan niet dansen. De dokters hebben Elodie momenteel maar één voorschrift mee naar huis gegeven: rust, rust en rust.

Kat Kerkhofs en haar danspartner Nick openden de avond met een Samba op het aanstekelijke ‘Mi Gente’ van J. Balvin en Willy William.

Peter Van Asbroeck en zijn danspartner Laura dansten een Weense wals op Ed Sheeran’s ‘Dive’.

James Cooke en Björk brachten de Cha Cha Cha op ‘Beautiful People’ van James Brown.

Ian Thomas en Natascha kozen voor een freestyle op ‘Finesse’ van Bruno Mars.

Fabrizio en Margot kozen voor een passionele Paso Doble op het nummer ‘Skinhead’ van Kanye West.

Een strakke Argentijnse tango brachten Karen Damen en Frank nog dichter bij elkaar.

Sien Eggers en Rob schoven naar elkaar toe tijdens hun American Smooth op een herwerking van ‘Gangsta’s Paradise’.

Leen Dendievel en Andrei jiveden zich een lieve lust op ‘What I Like About You’ van Lillix.

Niet op tv

Kat na overwinning: “Ik voel al meteen druk voor de volgende show”

Kat Kerkhofs en danspartner Nick kregen de meeste punten van de jury, zij staan dus voorlopig op kop. Maar wat vindt het duo hier zelf van? Bab zoekt het uit.

Hoe heeft jurylid Leah Thys de eerste show beleefd?

Bab polst na ‘Dancing with the Stars’ meteen naar de reacties van de juryleden, de BV’s en de danspartners. Leah Thys is alvast erg enthousiast en kijkt al uit naar de tweede show.
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • maria vermesen

  Proficiat Kat Kerkhofs Je kan zo goed dansen als Uw man kan voetballen Doe zo verder

 • johannes van Wetten

  Die 2 die dit presenteren kletsen maar wat zonder inhoud, (ze praten veel, maar zeggen niets). En dan in de jury enkele gedateerde,oftewel over de datum van houdbaarheid. Zet daar enkele jongere mensen in met uitstraling. En minder andere zaken tussendoor, maar meer dansvertoning.

 • Fons Billen

  wat zijn , Sien en Leah daar verloren en dan nog presentator jani met zijn platvloerse uitlatingen ( zou heel veel kunnen leren van Jeams ), nog een geluk dat Peter met zijn eigen belachelijke opmerkingen kon lachen .4 gaat hopelijk niet de weg op van VTM .

 • André Decrock

  Volledig ondermaats, bijvoorbeeld constante voetfouten,

 • Jeannette De Vrieze

  Zielige vertoning. Daarenboven de aanhoudende gore praatjes van ene jani. Mocht een hetero maar 5% van dergelijke schunnige praat op TV brengen dan stond heel vlaanderen in rep en roer. Afvoeren dit misselijk suggestief ventje en heel dit gedoe. Ondertussen alle komende opnames van dit amateuristisch programma gewist: testbeeld is boeiender!