Ella Leyers doet Billie Eilish na in shopping center, maar de zangeres zelf zal daar niet blij mee zijn

Ook in de tweede Blind Auditions van ‘The Voice Kids’ spat het talent van het scherm. Het nieuwe seizoen telt naast de beruchte block-knop nog een andere nieuwigheid: Billie Eilish. 

De immense populariteit van het popidool laat zich ook voelen in de Blind Auditions, waar er flink wat Billie Eilish-songs de revue passeren. Eén van die megafans is Zita (14). Zij wordt door Billie Eilish zelf - of was het Ella Leyers? - verrast in het shoppingcenter.

Billie niet blij

Eilish zelf zou echter niet blij zijn als ze die stunt zag. De 18-jarige zangeres is het helemaal beu dat fans zich als haar verkleden en in het openbaar doen alsof ze haar zijn. In haar Instagram-stories riep ze haar 51,4 miljoen volgers op hiermee te stoppen. Billie verwees naar enkele YouTube-video’s, waarin te zien is hoe mensen haar kenmerkende stijl tot in detail kopieerden en naar een winkelcentrum gingen met neppe bodyguards om hysterie te creëren. De gekte rond de immens populaire zangeres werd daar zo groot dat de centra werden afgesloten. “Houd alsjeblieft op met deze shit”, schreef Billie op Instagram bij enkele screenshots. “Het is niet veilig voor jullie. En het is gemeen voor mensen die niet beter weten. Jullie laten me slecht overkomen.” 

Ella Leyers als Billie Eilish.
VTM Ella Leyers als Billie Eilish.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dominique Meunier

  Ella je doet dat supergoed, Johan een beetje empathie he en minder jaloezie zou ik zeggen .

 • Karl Stynen

  Al lang niet meer origineel van Ella Leyers. Ben geen echte Billie Eilish fan maar haar teksten en muziek zijn zo aangrijpend. Dat kind (?) heeft meer gezond brains dan de meeste volwassenen. Hou je er niet van, dan luister je niet. Trouwens voor tickets in het Sportpaleis is het te laat.

 • Peet V gilst

  pffff...zelf ineens een rol als bekend persoon die nu gaat vertellen aan die domme jeugd wat wel of niet kan/mag?... ik vond het een heel leuk filmpje , toppie terwijl ik dus helemaal NIETS met die billie hebt....afschuwelijk zelfs.

 • Johan Hendrickx

  Niets te bieden hebben, teren op de naam van je pa, dan doe je zulke onnozelheden om toch nog op te vallen..