Ella-June Henrard heeft hoofdrol in Nederlandse dramareeks beet

Ella-June Henrard, hier op de set van 'Fair Trade'.
Joel Hoylaerts / Photo News Ella-June Henrard, hier op de set van 'Fair Trade'.
De Vlaamse actrice Ella-June Henrard (27), bekend van ‘Torpedo’ en ‘Bo’, gaat meespelen in de Nederlandse dramareeks ‘Swanenburg’, die deze zomer op NPO1 te zien zal zijn. 

Het gaat hard voor Ella-June Henrard. Zo was ze dit jaar te zien in de fictiefilm ‘Torpedo’, maar stond ze ook op de set van VTM-reeks ‘Fair Trade’, waarin ze een hoofdrol speelt. Ook in Nederland krijgt de actrice voet aan de grond. In de reeks ‘Swanenburg’, die in Nederlandse media omschreven wordt als een “ambitieus project” gaat ze Eva vertolken, de jongste dochter van de steenrijke familie Praal. Wanneer jongste zoon Dirk (Jan-Paul Buijs) echter betrokken lijkt bij de dood van een vrouw, raakt de familie verstrikt in een web van intriges en verraad. Naast Ella-June speelt ook Vlaming Joren Seldeslachts (‘Spitsbroers’, ‘Torpedo’) mee in de reeks.

De opnames van ‘Swanenburg’ zijn half oktober van start gegaan. De reeks wordt deze zomer vijf weken lang uitgezonden, in twintig delen van 40 minuten. 

Lees ook: 

Sprookje tussen Kevin Janssens en Ella-June Henrard alweer voorbij

Het motto van actrice Ella-June Henrard: “Geef positiviteit alle ruimte”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.