Exclusief voor abonnees

Elke uit ‘Blind Getrouwd’ is klaar voor een nieuwe relatie: “Ik wil geen eeuwen meer afwachten”

Dieter Bacquaert
Reacties op sociale media liegen er niet om: Vlaanderen blijft hopen dat Elke (37) en Tim (35) uit het meest recente seizoen van Blind Getrouwd alsnog een koppel worden. Maar het zal bij een hechte vriendschap blijven, verzekert Elke: “De chemie ontbreekt.”

Dat hart en hoofd vaak los van elkaar opereren, daar zijn Elke en Tim intussen wel achter. Van een perfecte match tussen twee mensen kan je waarschijnlijk nooit spreken, maar zij kwamen toch aardig in de buurt. De ingeschakelde experten uit Blind Getrouwd gaven hen maar liefst 97 procent slaagkans, maar alle amoureuze theorieën ten spijt is hun huwelijksbootje gestrand in een diepe vriendschap. “We zijn geen koppel en dat zal niet meer veranderen. Blijkbaar vinden veel mensen dat spijtig, onder wie mijn ouders”, lacht Elke. “Tim en ik hebben een unieke ervaring gedeeld en dat schept uiteraard een band. Maar we zijn heel zeker van onze keuze om te scheiden, daar zijn we absoluut niet lichtzinnig over gegaan.”

Op Instagram delen jullie wel veel foto’s samen, onlangs nog op Tomorrowland. Niet verwonderlijk dat de geruchtenmolen blijft draaien…

Tim en ik zien elkaar regelmatig, ja. En we vinden het leuk om te tonen dat we aan Blind Getrouwd een mooie vriendschap hebben overgehouden die ons veel waard is. Na de afgelopen maanden zou ik het heel raar vinden om hem niet meer te horen of te zien.

Wat maakt Tim voor jou zo bijzonder?

Ik kan met hem een goed gesprek voeren, maar ook hard lachen. En hij is heel zorgzaam en oprecht geïnteresseerd in mij, ik kan altijd bij hem terecht. En het is natuurlijk fijn om over onze ervaringen in ‘Blind Getrouwd’ te praten. Nu ik er zo over nadenk: tussen ons zijn nog nooit woorden gevallen. We zijn geen moeilijke mensen (lacht).

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • paola nerozzi

  Als ge het bij hem niet heb gevonden zult ge het nooit vinden je bent al 37 en je wordt er niet jonger op spijtig misschien ben je wel verliefd op hem zonder dat je het weet en dan komt spijt te laat

 • Karel Taelman

  Dat is nu juist het probleem, hoe ouder de vrouwen worden hoe kieskeuriger!!! 37 wordt tijd elke. Prins op wit paard..... Jaja vergeet het.

 • Karel Geleyn

  Ik vond dat ook wel een droomkoppel.

 • Mieke Vhuyst

  Ja, uw beste jaren verspillen aan feesten en "carrière" maken. De seksuele marktwaarde van de vrouw gaat steil bergaf na 30, zwangerschappen na 35 zijn doorgaans problematisch. Veel succes maar uw beoogde doelwit zal zelf eerder in de categorie 25-32 zoeken.

 • Roger Deprez

  Was van in het begin te merken hij hapte niet, waarschijnlijk een droge piet.