Exclusief voor abonnees

Eind dit jaar ook Vlaamse Netflix: welke streamingdiensten zijn er al en hoeveel kosten ze?

Illustratiebeeld.
Illustratiebeeld.
De grote streaming battle barst dit jaar helemaal los, want er komt nu ook een ‘Vlaamse Netflix’ aan. Telenet en DPG Media - het bedrijf achter deze site - gaan daarvoor een samenwerking aan. Netflix beseft dat het op de hielen wordt gezeten en verhoogde vorige maand zijn abonnementsprijs in Europa. Maar er zijn nog kapers op de kust. Een overzicht, met hoeveel je betaalt en wat je ervoor krijgt.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
06dagen00uren08minuten09seconden
 • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Juliette Nijs

  ik zie het probleem niet, ben je uitgekeken dan stop je toch je abonnement eventjes en neem je een ander, tot je daar weer bent bijgekeken.

 • Peter Neefs

  Blij dat ze die Belgische rommel van het scherm halen en achter een (betaal)muur steken , top idee

 • Eddy Vervaet

  Al gehoord van opnemen en doorspoelen om reclame te vermijden???

 • patrick de smedt

  het was te denken he,waarom geven ze zoveel heruitzendingen op tv om het je beu te maken zodat je nettflix of andere diensten zou nemen, als ik nog iets neem dan is het niets meer alles buiten en via satelliet kijken dat is gratis. alles draait om geld terwijl ze vergeten dat we maar een klein pensioen hebben.!!!

 • andre delouvroy

  Brief van telenet gekregen, decoder die ik 8 jaar terug aangekocht heb binnen kort niet meer bruikbaar, radiozenders via de kabel niet meer doorgestuurd..? Aanbod van televisiezenders steeds minder interessant of nog minder, wel mogelijk meer zenders maar dan opnieuw tegen extra betaling...... anders nog meer reclame, we worden uitgemelkt