Eerste Vlaamse Instagram-reeks start vandaag

RV
'Instaverliefd', de eerste Vlaamse fictiereeks die uitsluitend te bekijken is via Instagram, gaat vandaag van start. De hoofdpersonages zijn vier doodgewone jongeren, die een weddenschap aangaan om zo veel mogelijk dates te scoren in zo weinig mogelijk tijd. 

Instaverliefd', een productie van Eyeworks, loopt zes weken lang. In de hoofdrollen zien we Sarah Mouhamou (Ketnet-wrapster), Naomi Janssens ('Campus 12'), Thijs Antonneau ('D5R') en Rayan Aghassaiy (bekend als YouTuber UnaGize). Ook in ons land zijn steeds meer reeksen enkel nog via het internet te bekijken. Denk maar aan de zomerseries van 'Familie', zoals 'Jacht op Guido en Emma'. 

Wat u nu precies nodig heeft om 'Instaverliefd' te bekijken? Een smartphone en een Instagram-account. Daarmee volgt u de account 'Instaverliefd', waar de reeks te bekijken is via Stories. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.