Eerste opdracht in 'Koppels': elke dag minstens een half uur tongkussen

VTM
Vanavond gaat 'Koppels', het nieuwe relatieprogramma van VTM, in première. De voorbije maanden kregen vier Vlaamse koppels relatietraining en legden die ervaring vast op beeld. Voor hen werd liefde een echt werkwoord: van seksuologen Chloé De Bie en Wim Slabbinck kregen ze verschillende opdrachten om hun relatie te boosten. Opdracht nummer één: elke dag minstens een half uur tongzoenen.

Steven en Hannelore, Lars en Eline, Gregory en Leslie en Luc en Nadia: het zijn vier koppels met totaal verschillende relaties en verschillende redenen om deel te nemen aan ‘Koppels’. In de eerste aflevering vanavond ontmoeten de koppels mekaar voor het eerst en blikken ze samen met Chloé De Bie en Wim Slabbinck terug op hun relatietraining.

En we kunnen ook alvast een van hun opdrachten verklappen: de koppels moeten elke dag minstens een half uur écht kussen. Tongkussen dus. Voor sommigen een geweldig leuke opdracht, anderen hebben het er wat moeilijker mee. 

Koppels, vanavond om 21.45 uur bij VTM
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Straetemans

    Een triestig onderwerp voor en door triestige mensen op een nog grotere triestige zender. Als dat hun liefde voor elkaar is dan zijn ze nog triestiger dan ik dacht. En zoiets staat uitgebreid in een krant.

  • Glenn Verbeeck

    De hond zit er maar triestig bij hoor, hij voelt zich precies een beetje uitgesloten met al dat getong:-)

  • Gaston FOUBERT

    Kan VTM nog lager en platter vallen ?