Eerste huwelijken in ‘Blind Getrouwd’ halen net geen miljoen kijkers

VTM
Een knalstart voor ‘Blind Getrouwd’ gisteren: het programma haalde maar liefst 952.000 kijkers. Dat is meteen het beste resultaat voor VTM sinds... de start van ‘Blind Getrouwd’ vorig jaar.

De verdwaalde handjes van Lenny en het gegiechel van Joke en Stijn trokken gisteren maar liefst 952.000 kijkers (47,7% marktaandeel) en scoorde op het hoge niveau van vorig jaar. Op het piekmoment stemden maar liefst 1.076.497 kijkers af op het liefdesexperiment. De anticipatie voor ‘Blind Getrouwd’ was overigens ook voelbaar tijdens ‘VTM NIEUWS’ en ‘Familie’: die haalden respectievelijk 716.000 en 739.000 kijkers.

Vooral Eén leed onder de ‘Blind Getrouwd’-gekte: ‘Bloed, Zweet & Luxeproblemen’ zakte zeven procent tot 17,8% marktaandeel, waarna het nieuwe ‘De Veiligheid van het Land’ met nog geen 13% weinig in de pap te brokken had.

VIER probeerde ‘Blind Getrouwd’ te blokkeren met ‘Topdokters’, maar moest ook het onderspit delven: met 15% zitten ze daar 7% lager dan de première van vorig jaar, al behouden ze met 525.000 kijkers wel hun publiek. ‘Stukken van Mensen’ werd meer dan gehalveerd tegenover zijn première vorig jaar.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bernd Vaes

    Wie kijkt daar nu naar? Wie een echt huwelijk wil, gaat dat toch niet op TV laten passeren? Dat programma is enkel iets voor lui, die zich vervelen.

  • vera vandepoel

    gebruik mischien gewone mensen en niet zoals nu of mensen met gewoon beroep want nu ga je me niet vertellen dat deze mensen niemand niet vinden stel me zelfs de vraag of deze huwelijken wel echt zijn