Eerste afleveringen ‘Callboys 2' in avant-première in Kinepolis

Het eerste beeld uit 'Callboys 2', met Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders
Vier Het eerste beeld uit 'Callboys 2', met Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders
Het tweede seizoen van ‘Callboys’ gaat pas na de zomer in première op VIER, maar wie zolang niet kan wachten, kan op woensdag 21 augustus al in Kinepolis Antwerpen terecht. Daar worden de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen in bijzijn van de cast vertoond. 

Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders nemen weer de hoofdrollen voor hun rekening. Ook Peter Van den Begin en Line Ellegiers, een actrice die je misschien uit de musical ‘40-45' kent, spelen deze keer mee. Jan Eelen regisseert opnieuw. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • pieter arons

    Zeer onrealistisch serie meeste gigallo's, mannelijke escorts (callboy's) hebben niet zo veel vrouwellijke klanten de meeste klanten zijn mannen. Laten we zeggen dat 70 % van hun klanten mannen zijn. Oftewel deze serie brengt een cliché dat niet waar is.