Eén zorgt voor unieke blik achter schermen van Brussels Airport in ‘Luchthaven 24/7'

Photo News
Binnenkort start Eén met de opnames van het nieuwe programma ‘Luchthaven 24/7'. De reeks wordt vanaf deze zomer gefilmd in Brussels Airport. Er wordt gewerkt met onbemande en met mobiele camera’s, om zo een unieke blik achter de schermen van de grootste luchthaven van ons land te geven.

Met de versoepeling van de maatregelen zijn niet-essentiële reizen weer mogelijk, net op tijd om het vakantieseizoen op gang te trekken. Voor deze heropstart kreeg Eén de uitzonderlijke toelating om camera’s op te stellen voor en achter de schermen van de nationale luchthaven. Van juli 2020 tot juli 2021 registreren de camera’s verschillende maanden lang het leven en werk van de medewerkers en diensten die de luchthaven zo’n bijzondere plek maken. De reeks neemt de kijker bij verschillende luchtvaartmaatschappijen mee aan boord, tot in de cockpit toe. Het programma zal worden gemaakt door productiehuis 100.000Volts.tv, die ook achter ‘Spoed 24/7' en ‘Politie 24/7' zaten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.