Eén werkt aan thrillerreeks met Koen De Bouw: 'Grenslanders'

Koen De Bouw speelt binnenkort de hoofdrol in 'Grenslanders'.
Jonas Lampens Koen De Bouw speelt binnenkort de hoofdrol in 'Grenslanders'.
Na het succesvolle 'Als de dijken breken' werkt Eén weer met een Nederlandse omroep samen aan een fictiereeks: 'Grenslanders'. 

'Grenslanders' speelt zich af in de grensstreek tussen Zeeuws-Vlaanderen en West- en Oost-Vlaanderen. In deze thrillerreeks wordt een zwaar getraumatiseerd Afrikaans meisje aangetroffen in de polders tussen Vlaanderen en Nederland. De Rotterdamse rechercheur Tara en de Antwerpse psychiater Bert proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het Grensland en de mensen die er wonen meer geheimen verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden...

De hoofdrollen worden vertolkt door Koen De Bouw en de Nederlandse Jasmine Sendar. Ook Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Ingrid De Vos, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme maken deel uit van de cast. De opnames gaan begin 2018 van start.

'Grenslanders' is een idee van regisseur Erik de Bruyn en scenarist Rik D’hiet, die de scenario's voor o.a. Flikken, 'Het goddelijke monster' en 'De Ridder' schreef. 

 Grenslanders zal worden uitgezonden op Eén en NPO 3.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.