Een trio en een prostitueebezoek: de 'bedgeheimen' van Andy Peelman verbazen iedereen

VIER
Andy Peelman (34), inspecteur Koen Baetens in de VTM-reeks 'De Buurtpolitie', deelde vanavond zijn bedgeheimen met James in 'Gert Late Night'. En dat deed de acteur behoorlijk... letterlijk.

Want toen de twee het hadden over de avontuurtjes van Peelman deed hij een aantal erg verrassende uitspraken. "Toen ik vrijgezel was heb ik zotte dingen gedaan. Dat pakken ze me niet meer af, en ik ben blij dat ik ze gedaan heb. Een triootje bijvoorbeeld", begon Andy.  Het draaide echter op een bizarre ervaring uit. "Ineens voel ik zijn hand tussen haar benen. 'Ah, dat komt hier goed', dacht ik dus. Maar ineens pakte hij míjn ballen vast. Toen heb ik gezegd: 'Ola, je bent mis'."

James vroeg zich ook af of Andy ooit een bezoek bracht aan een prostituee. "Ja, op stap met maten", gaf Andy toe. "Ineens stond die daar achter haar raam in een politiepakje. Ik zei toen: 'Als ik ga, dan ga ik niet alleen. Er moet iemand mee'." Zo geschiedde. "En toen kwam ze af, en begint ze zo aan onze pieseloetjes. Maar ik ben een billenman. Dus ik dacht: ik ga er eens over wrijven, dat gaat mij iets doen. Maar het haalde niets uit". De vrouw begon zich al vragen te stellen. "'What's the matter, is he dead?', dat zei tegen mij", lacht Andy. "En die zin achtervolgt mij nu nog altijd. Nooit meer een hoertje voor mij".

Moederskindje

Naast een lach kwam er evenwel ook een traan. "Ik ben een moederskindje", zei Andy, die al jaren niet meer weet waar zijn vader (Wim Ravell, bekend van de eerste editie van de Soundmixshow, red.) is. "Ik heb geen contact meer met hem sinds mijn zes jaar. Tussen mijn zes en mijn negen zijn mijn ouders gescheiden. Vraag mij drie herinneringen aan mijn vader, ik kan ze niet geven. Ik heb ze niet. Maar mis ik die? Nee". Ik heb alles te danken aan mijn mama", aldus Peelman. Daar moet hij zijn tranen van verbijten. "Er zal ooit een dag komen dat ik ze moet afgeven. En daar ben ik bang voor. Er komt een dag waarop ik mijn ma niet meer zal terugzien."

Bekijk hier alle bedgeheimen van Andy: 
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dominique van damme

  Hij weet niet waar vader is???? Hij trekt op zijn pa in showbiss zitten en frietjes bakken zijn ma heeft 1ste man laten zitten waar is half broer daar spreekt hij ook niet van blijf met 2voeten op de grond andy

 • Emiel bernaerts

  In de buurtpolitie gedraagt hij zich kinderlijk en verwent, wel, in 't echte leven blijkbaar belachelijk.

 • Koen Versus

  @ Hugo van de Velde: Respect hebben voor iemand die een kind maakt en er niet voor zorgt?.. die vader is een schande en een lafaard! Dus respect verdient hij zeker niet! Wat een domme uitspraak..

 • Bert D'Hondt

  Ik heb niks tegen Andy, topkerel met het hart op de tong. Maar soms vraag ik me af of zijn uitspraken en zijn bekendheid hem nu geen parten spelen in zijn échte job. Is het überhaupt nog verenigbaar?

 • Caroline Bex

  Shame on you, Andy. Als politieagent in het Brusselse weet je als geen ander welke misbruiken er bestaan in de wereld van de prostitutie en mensenhandel... Of heb je oogkleppen op misschien en denk je dat die vrouw graag aan je pieseloetje komt voor 50 euro?