Eén schrapt ‘Wereldkampioenen’-aflevering over Nainggolan

Radja Nainggolan
AFP Radja Nainggolan
De niet-selectie van Rode Duivel Nainggolan heeft nu ook gevolgen voor de reeks ‘Wereldkampioenen’ van Ben Crabbé, die donderdag in première ging. De aflevering van 31 mei, over de voetballer, en waarin Ben met Karl Vannieuwkerke, Olivier Deschacht en Kamagurka praatte over Radja, wordt geschrapt. 

De later geplande portretten, over Lukaku en Kompany schuiven een weekje naar voor. Eén beslist later wat er met de vrijgekomen plaats zal gebeuren. "We hebben onderzocht of de aflevering, die al volledig was ingeblikt kon herwerkt worden zodanig dat er toch nog een actua-insteek in zou zitten. Dat bleek niet te kunnen, waarna beslist is de aflevering te schrappen", aldus VRT-woordvoerder Hans Van Goethem.
30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Lanclus

  aflevering niet aflasten

 • Mathias Lunders

  Kellsy, 100% gelijk en respect

 • Thierry Piette

  Ik vind het niet correct dat die aflevering niet wordt uitgezonden. De trainer beslist wie er mee gaat en wie niet. Na het WK kan de balans opgemaakt worden of de trainer de juiste tactiek had uitgestippeld. Ter verduidelijking, ik ben absoluut geen voetbalfan. Ik ben een MX fan.

 • Kellsy Thiry

  Niets dan respect voor Radja... als je ziet van waaruit hij zich heeft opgewerkt... heeft geknokt als geen anders niks in de schoot geworpen gekregen en dan nu als een stuk st...t opzij geschoven worden...dit verdient hij niet laat die aflevering gewoon toch doorgaan!

 • Richard Robson

  Brei er een stukske aan met wat er de laatste weken gebeurd is... klein moeite denk ik. .... en Ben heeft een prachtaflevering over Radja !! Ffnisoms?