Ga naar de mobiele website
^ Top

Een nieuwe cliffhanger in Thuis: het net sluit zich rond Julia

Screenshot
Het 23ste seizoen van Thuis is nog maar een paar weken bezig, maar de producers rijgen de cliffhangers en kantelmomenten aan elkaar. Vanavond was het opnieuw zover: de kijker wist al lang dat Julia volledig ontspoord was, maar nu begint het ook te dagen bij de andere personages. En als klap op de vuurpijl weten Simonneke en Waldek te ontsnappen uit haar klauwen.

Elke Thuis-fan weet intussen dat Julia achter heel wat misdaden zit. Ze bracht Cois om het leven, probeerde Luc twee keer te vergiftigen en heeft het op Mayra gemunt. En intussen zit Waldek nog steeds vast in haar kelder, samen met een zopas ontvoerde Simonne.

De personages zelf waren tot deze week nog allemaal verbijsterd over de gebeurtenissen, maar intussen begint het ook bij hen te dagen wie de schuldige is van al het onheil. Agenten Tim en Dieter beseffen dat de kookkunsten van Julia iets te maken hebben met de vergiftiging van sekswerker Marieke, en ook Lowie legt de link tussen het sterfgeval en de koekjestrommel. Uiteindelijk begint het zelfs bij dochter Paulien te dagen dat er iets grondig mis is met haar moeder.

Ontsnapping

Het net sluit zich rond Julia, maar die is zich nog van geen kwaad bewust. Ze houdt zich vooral bezig met haar slachtoffers in de kelder, en het wordt steeds duidelijker hoe krankzinnig ze wel is. Haar humeur schommelt vervaarlijk tussen razend en opgetogen, en ze plant vrolijk de ondergang van Waldek en Simonneke. Die laatste beseft dat ze iets moet doen, want Waldek staat op het punt om de pijp uit te gaan. Met wat worstelwerk, een welgemikte beet en een fles weet Simonne Julia te overmeesteren. Samen met Waldek ontsnapt ze uit de kelder, terwijl Julia levenloos achterblijft. Wat zal er nu met haar gebeuren?

Screenshot
Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Werner Cools

    Ik vind het wel goed. Ik vond dat de soap de laatste tijd Wat spanning miste.

  • Jos Vermeulen

    Ik hoop dat ze levenslang krijgt! Maar ja, in België krijgen criminele een luxe leven achter de tralies :(

  • Becky

    Ik ben 'thuiskijker' van het eerste moment maar waar het nu momenteel over gaat, nee dit keur ik echt niet goed. Het is er echt over, hoeft ook niet in de verhaallijn van thuis. Mensen vermoorden, vergiftigen, kinderen erbij, dit is volgens mij de slechtste passage in deze soap. Het duurt ook veel te lang. Dit is mijn persoonlijke mening, verder, ik blijf natuurlijk wel kijken hoor!

Meld een bug