Een ‘mini’ Niels Destadsbader, een musicalster en twee vierdraaiers: dit was de derde aflevering van ‘The Voice Kids’

Veronika
VTM Veronika
Vanavond is het alweer de derde aflevering van ‘The Voice Kids’. Ook vanavond zetten weer heel wat jonge kandidaten een straffe show neer. Bekijk hier alle optredens van de avond nog eens opnieuw. 

Dilara brengt een straffe versie van ‘Can’t Pretend' van Tom Odell. Zowel K3 als Gers Pardoel draaien om, maar uiteindelijk kiest Dilara voor de Nederlander.  

Fleur (14) zingt een emotionele versie ‘Miracle’ van Ilse DeLange voor haar mama. Helaas draait er niemand om. 

Inneke (13) brengt, gezeten aan de piano, een heel eigen versie van ‘Toxic’ van Britney Spears. Zowel Laura Tesoro als K3 draaien op het laatste moment om. Inneke kiest uiteindelijk voor Laura. 

Een liedje van een jurylid brengen, je moet maar durven. De schattige Jana (8) probeert K3 te betoveren met haar versie van ‘Pina Colada’. Niemand draait om, maar Jana mag wel samen met K3 op het podium dansen. 

Lauren zing ‘All I Want’ van Emma Bale. K3 én Gers Pardoel draaien om. Hanne werd er helemaal warm van, vertelt ze, maar toch kiest Lauren voor Gers. 

Musicalster Matisse brengt ‘Soldiers of Love’ van Liliane Saint-Pierre. Op het allerlaatste moment drukken K3 en Gers Pardoel af. Matisse kiest voor K3.

Mette-Marie brengt ‘California Dreamin’ in de versie van Sia. Opnieuw draaien K3 en Gers Pardoel om, de meisjes winnen opnieuw de strijd. 

Sofia brengt ‘Teardrops’ van Massive Attack en zorgt daarmee voor de eerste vierdraaier van de aflevering. Sean is helaas geblokkeerd, dus die kan niet meedoen. Sofia kiest voor haar originele keuze, K3.

Stan brengt ‘Hey Pa’ van Niels Destadsbader. Hij wil daarmee zijn favoriete coach Laura overtuigen, en dat lukt ook! 

Thalia (14) brengt ‘Talking to the Moon’ van Bruno Mars. K3, Gers Pardoel en Sean Dhondt draaien allemaal om. Ze kiest uiteindelijk voor Sean. 

Tiana zingt ‘2002’ van Anne-Marie. Sean Dhondt draait uiteindelijk als enige om. 

De straffe Veronika brengt ‘I Put A Spell On You’ van Annie Lenox. Ze krijgt een staande ovatie van de coaches, die allemaal omdraaien. Sean Dhondt wordt helaas wel geblokt. Veronika kiest uiteindelijk voor Laura Tesoro. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.