Exclusief voor abonnees

Eén groovy dansje en plots zien 4,5 miljoen Amerikanen hen op tv: de Belgen waar Ellen Degeneres en Meghan Markle dol op zijn

DeGeneres gaf Anae een warme knuffel én de twee kregen een sweater mee. Daar vielen ze op de luchthaven - moe maar dolblij - mee in slaap.
RV DeGeneres gaf Anae een warme knuffel én de twee kregen een sweater mee. Daar vielen ze op de luchthaven - moe maar dolblij - mee in slaap.
Het ene moment ben je volstrekt onbekend, het volgende kent de hele wereld je. Het overkwam afgelopen weekend de Brusselse danslerares Jeny Bonsenge (26) en haar leerling Anae Romyns (9). De twee mochten op de sofa bij talkshowlegende Ellen DeGeneres in Los Angeles. En alsof dat nog niet gek genoeg is: die eer danken ze aan hun grootste fan, Meghan Markle. "De meest crazy week uit m'n leven", zegt Jeny. "Is dit écht gebeurd?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hedwige Dubois

  Ze doen dat super goed!

 • marc de Volder

  Wat heeft dat met racisme of niet te maken?

 • Jan Jets

  Hoogstaande televisie is dit natuurlijk niet, maar ik kan me wel voorstellen dat de dame blij was.

 • an kobe

  Ik ben zo blij met die boodschap van 'Love has no color'. De vreselijke "woke" twittertrollen van tegenwoordig willen ons doen geloven dat etniciteit onze identiteit bepaalt, en dat mensen met een verschillende huidskleur elkaar dus niet écht kunnen begrijpen. Blij om te zien dat er nog veel mensen zijn die zich niets aantrekken van die vreselijke politiek correcte onzin, en gewoon samen plezier kunnen maken.

 • Jan De Korte

  Zien dansen maar dat kunnen velen.