Ed Sheeran verscheen gisteren in GoT (en zong natuurlijk een liedje)

Screenshot
Ed Sheeran verwacht je tegen te komen in zowat elke hitlijst, maar een verschijning in Game of Thrones, daar staan we toch even van te kijken. De zanger sleepte een cameo in de wacht in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, en dat ging ongeveer zo:

Ed Sheeran is niet de eerste muzikant die in de reeks verschijnt. Eerder waren Gary Lightbody van Snow Patrol, Will Champion van Coldplay, Sigur Rós, de band Of Monsters and Men en de leden van Mastodon al eens te zien in Game Of Thrones. De makers probeerden Sheeran naar verluidt al jaren te strikken, en dat is nu eindelijk gelukt.

De rosse zanger verscheen in een scène met Arya Stark, gespeeld door Maisie Williams. Net zoals de andere muzikanten mocht Sheeran, die een Lannister-soldaat speelt, een deuntje zingen. Als Arya hem vraagt waarom ze het mooie lied nog nooit gehoord heeft, antwoordt hij dat het nieuw is. In werkelijkheid komt de tekst van het nummer uit de boeken van George R.R. Martin, meer bepaald uit 'A Storm of Swords'. Of Sheeran zelf de melodie erbij schreef, is niet geweten.

Instagram post by Ed Sheeran * Jul 17, 2017 at 3:46am UTC1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Ikgeefmijnnaam Nietaaneenmachine

    Gratuit