Duister decor, grimmige muziek en angstaanjagende dansoutfits in ‘Dancing with the Stars’

Peter Van Asbroeck in ‘Dancing with the Stars’.
VIER Peter Van Asbroeck in ‘Dancing with the Stars’.
De derde aflevering van ‘Dancing with the Stars’ stond volledig in het teken van Halloween. Van het duistere decor en de grimmige muziek tot de meest angstaanjagende dansoutfits, de acht BV’s legden hun ziel bloot in een huiveringwekkende dans. Afvaller van de avond was Peter Van AsbroeckKijk hier hoe iedereen het ervan af bracht in de derde aflevering.

De punten van de twee vorige afleveringen werden uitgegomd en de kandidaten van ‘Dancing with the Stars’ mochten opnieuw met een schone lei beginnen. Kat Kerkhofs kroonde zich deze week tot de onbetwiste juryfavoriet in het VIER-programma. Met een stijlvolle paso doble op de tonen van Stromaes ‘Carmen’, versierde het danskoppel maar liefst 29 punten. 

Leen Dendievel en Peter Van Asbroeck verging het minder goed. Zij bengelden na het jurycommentaar onderaan met respectievelijk 22 en 18 punten. Iets waar Leen niet mee kon lachen. “Ik had meer verwacht”, klonk het onomwonden. Gelukkig voor Leen tellen de scores van de jury maar voor de helft mee. De andere helft wordt bepaald door televoting, en zo konden Leens fans haar nog even in de wedstrijd houden.

Voor Peter Van Asbroeck bleek de relatieve afwezigheid op sociale media - net als zijn versie van de broadway jazz - een te grote hindernis in de strijd om de overwinning. Hij moest als tweede de wedstrijd verlaten. 

“Ik voelde de bui hangen,” legt hij uit. “Maar ik heb heel erg genoten van dit bijzondere avontuur. De lat lag erg hoog! Ik wil zeker mijn toppartner Laura bedanken met een groot applaus. Het was soms alsof ik met een Porsche moest rijden en dat bleek te moeilijk voor mij (lacht).”

Sensationele jive van Ian en Natascha

Keer op keer schittert Ian op de dansvloer.

Freaky Weense wals van Karen en Frank

Volledig in het thema Halloween danste een onherkenbare Karen samen met danspartner Frank op ‘You Don’t Own Me’ van Grace.

Elodie en Sander overtreffen Rihanna met hun strakke freestyle

Elodie en Sander dansten op de tonen van ‘Monster’ van Rihanna en Eminem.

Kippenvel bij de moderne dans van Fabrizio en Margot

Met hun moderne dans gebaseerd op ‘Twilight’ sloegen Fabrizio en Margot iedereen met verstomming.

James verrast opnieuw met deze spectaculaire trio tango

Britney Spears is niets tegen dit geweldige trio!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc LInden

    bende sukkels met bewegings- en coördinatieproblemen die zelfs de echte dansers er laten uitzien als amateurs. amusement heeft echt geen niveau meer.