Duidelijkheid in 'Familie', Guido is dan toch dood

'Familie'
Medialaan 'Familie'
Het was de vraag die vrijdag bij elke 'Familie'-fan op de lippen brandde: leeft Guido Van den Bossche of niet? Na vanavond is er duidelijkheid, want Guido is wel degelijk dood. Al blijven er wel een heleboel andere vragen.

Maar liefst 995.000 kijkers lieten zich meeslepen door de spannende midseizoensfinale van afgelopen vrijdag, waarin Karel Deruwe na 18 jaar zijn comeback maakte. Was die terugkeer eenmalig of niet? Leeft Guido of niet? En wat is er destijds met hem gebeurd? De midseizoensfinale riep heel wat vragen op. Vragen die vanavond al enkele antwoorden kregen.

In de aflevering van vanavond werd namelijk duidelijk dat Guido wel degelijk dood is. Het kwam tot een spannende confrontatie tussen begrafenisondernemer De Gendt (Dirk Vermiert) en Peter (Gunther Levi) en Amélie (Erika Van Tielen). Daarbij bekent De Gendt dat Véronique (Sandrine André) en haar ex Herwig Verleyen (Geert Willems) hem destijds een grote som geld hebben geboden om het lijk van Guido Van den Bossche te cremeren i.p.v. te begraven. Achter de rug van de familie om. De begrafenis moest dus doorgaan… alsof Guido in de kist lag.

Met de verklaring van De Gendt hebben de Familie-kijkers alvast een antwoord op de vraag of Guido Van den Bossche leeft of niet. Enkele vragen blijven wel. Wat heeft Véronique bijvoorbeeld op haar kerfstok? Waarom kocht zij De Gendt om en wilde ze haar vader laten cremeren? Waarom moest zijn lichaam verdwijnen? Het zal de komende dagen duidelijk worden.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Vleirick

  Spannende nieuwe verhaallijn! Ik ben benieuwd wat er nog allemaal uit de bus zal komen!

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Te belachelijk om daar woorden aan te verspillen. Doek dat boeltje op.

 • Gerard Braeckmans

  Misschien komen we dat wel nooit te weten, Sandy. Dit is een ramp.

 • Lieve Ceunen

  Jammer had graag een wederopstanding gezien

 • Lieve Ceunen

  Jammer had graag een wederopstanding gezien