Dubbele aflevering ‘Studio Tarara’ opent met 561.365 kijkers

VTM
Competitieve dinsdagavond, mét Europees voetbal en de start van het veelbesproken ‘Studio Tarara’ op VTM en ‘Rond de Noordzee’ op Eén. De dubbele aflevering van ‘Studio Tarara’ was goed voor gemiddeld 561.365 kijkers en een piek van 751.044 fans. ‘Rond de Noordzee’, van en met Arnout Hauben, scoorde 847.797 kijkers. De Champions League-strijd tussen Manchester United en PSG haalde op VIER 377.824 voetbalfans.

VTM kende een prima avond en zag ook ‘Familie’ doorscoren tot 770.438 kijkers. ‘Thuis’ ging op Eén met 1.089.115 kijkers alweer vlot over het miljoen volgers. ‘Urbanus Zelf’ was later op de avond goed voor 636.121 kijkers.

Tegenvallend cijfer tenslotte voor de pré-start van ‘Temptation Island’. De ‘Take Off’ was op VIJF goed voor een povere 149.319 ‘guilty pleasure’-getrouwen. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANGELE VANPARIJS

  Johan Commère, je hebt wel gelijk ! Goed gezegd

 • Juliette Francois

  Gelet de cast, waren de verwachtingen toch hoopvol. Maar wat een draak was me dat! Ook het nostalgische karakter, de sfeer uit de jaren 90, gaat volledig in de mist.

 • Victor Ypres

  Hoe belachelijk is het om de kijkcijfers tot op een eenheid nauwkeurig te geven. Alsof exact geweten is wie er in elk gezin wel/niet kijkt. Volgens mij komen die kijkcijfers zelfs gewoon van een panel van 1500 gezinnen.

 • johan commère

  Zo slecht ! Tegenwoordig zijn er maar 3 vereisten om op tv te komen , op gelijk welke zender ! Je moet van Antwerpen zijn , dialect spreken en jezelf zo goed ferm goed vinden ! Vraag me af wanneer ook het nieuws en weerbericht in het ANTWAARPS zullen gepresenteerd worden ?!

 • johan commère

  Zoals 99 % van alle programma's op tv . gemaakt door , met en voor Antwaarpenaars die denken dat het grappig is ! pppfffff zo flauw als maar kan .