Exclusief voor abonnees

Du jamais vu, maar erna met gerust gevoel naar bed

Onze redactrice spoelt de band van nieuw VIJF-programma SEX TAPE even terug

VIJF
Seks op rommelige bedden met een keffertje dat toekijkt. Standjes naast het speelgoed van de kinderen. Seks die draait rond liefde, maar ook rond macht. Neen, het waren niet bepaald ‘flou artistique’-beelden die de huiskamer binnenkwamen via VIJF. Onze jour­naliste Nadine Van Der Linden spoelt de ‘Sex Tape’ nog even ­terug: wat hebben we juist ­gezien? Wílden we dat wel zien? En kunnen we daar iets mee, ­tussen onze eigen lakens?

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hanne Claes

  Ik heb niet gekeken, ik heb vanochtend het filmpje gezien hier op de site, en ik vond het erg beschamend. Respect voor mensen die hun seksleven te grabbel gooien op tv? Ik dacht het niet, nee... En leer ik wat uit het zogenaamde geklungel en geknoei van anderen? MOET ik daaruit leren? MOET ik een box vol speelgoed hebben? Vorig jaar stonden de kranten vol met "klungelseks is ok", dixit La Goedele herself!

 • paul van de velde

  Heb gekeken maar niks bij geleerd

 • ivan lindekens

  Wílden we dat wel zien?

 • eugeen callens

  wie kijkt naar zoiets? ? ?

 • Daisy De roeck

  Pardon altijd maar slechte commentaar bij 2 van de 3 koppels zie ik dingen dat bij ons ook gebeuren .... mensen alstublieft doe nu is volwassên leert eruit veel respect voor de 3 koppels ook al heb ik een voorkeur voor 2 van de 3 ze tonen gewoon hoe het kan zijn .... of wel leer je er uit of wel niet en geef je ook geen commentaar . Punt andere lijn