Exclusief voor abonnees

Drukke zomer, maar het gezinsgeluk spat ervan af bij Karl Vannieuwkerke: “Ik geniet, m’n leven zit heel goed in elkaar op dit moment”

Vive la vie! - TALKSHOW (BEL-2020) generic season 1 - caption: Karl Vannieuwkerke
VRT Vive la vie! - TALKSHOW (BEL-2020) generic season 1 - caption: Karl Vannieuwkerke
Even leek ’t een zomer zonder Karl Vannieuwkerke (49) te worden op tv. Het EK voetbal uitgesteld, Olympische Spelen afgelast, en ook van de Tour was er geen sprake. Maar kijk, nu is er ‘Vive La Vie’ en daarna ‘Vive Le Vélo’. ’t Is dus toch werken geblazen! “Maar ik ga ook op fietsvakantie met mijn gezin. ‘Vive La Vie’ is de perfecte repetitie!” zegt hij in Dag Allemaal.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Verheecke

    In zijn beginperiode bij de wielersport was hij nog te smaken. Daarna ging het heel snel bergaf als hij zich onmisbaar waande bij de voetbal. Veel te hoge dunk van zichzelf... ondanks zijn vaak kinderachtig gedoe ! Arm Vlaanderen... en toch zo rijk aan veel betere sportmedewerkers. Schoenmaker blijf bij uw leest a.u.b. Marc Verheecke

  • Hilde De Mulder

    Dat is hem van harte gegund !