Droge humor, roddelen met Siska Schoeters en bye bye Britain: dit is het nieuwe seizoen van 'Iedereen beroemd'

'Koekskes & boekskes' - 'Iedereen beroemd'
VRT 'Koekskes & boekskes' - 'Iedereen beroemd'
Het nieuwe televisieseizoen staat voor de deur en dat betekent dat we vanaf 3 september weer kunnen genieten van een dagelijkse afspraak met 'Iedereen beroemd' op Eén. Nieuw dit jaar zijn enkele opvallende rubrieken zoals 'Koekskes & boekskes', 'Droge humor' en 'Bye bye Britain'.

Siska Schoeters carpoolt in het nieuwe seizoen in 'Koekskes & boekskes' elke dinsdagochtend mee naar iemands werk. Zij krijgen niet enkel het sprankelende gezelschap van Siska om goed mee wakker te worden, Siska zorgt een gezellige ochtend met de wekelijkse magazines en roddels, en brengt koffie en koeken mee.

In het nieuwe 'Bye bye Britain' onderneemt Anglofiele reporter Stijn Van Der Stockt op geheel persoonlijke wijze een rondreis door Groot-Brittannië om afscheid te nemen van onze soon-to-be-ex-fellow-Europeans. De rubriek loopt vanaf maandag tot net na de voorziene uiterlijke datum van de Brexit op 29 maart.

'Bye bye Britain' - 'Iedereen beroemd'
VRT 'Bye bye Britain' - 'Iedereen beroemd'

Dit seizoen sluit 'Iedereen beroemd' dagelijks af met de nieuwe rubriek 'Droge humor'. Elke dag nemen twee (nieuwe) vrienden, kennissen of collega's met een mond vol water tegenover elkaar plaats. De grappenmaker/komiek van de week probeert ze aan het lachen te krijgen. Wie het als eerste uitproest van het lachen, verliest. De winnaar krijgt niet enkel felicitaties van 'Iedereen beroemd', maar ook een passende handdoek. David Galle mag als eerste komiek een poging wagen.

'Iedereen beroemd' - 'Droge humor'
VRT 'Iedereen beroemd' - 'Droge humor'

Andere nieuwe rubrieken zijn 'Het antwoordapparaat', 'Deurvragen', 'De jeugd van tegenwoordig', 'In goede en kwade dagen', 'Liefde door de maag', 'Op kot' en 'Klein beschrijf'. Ook keren een heleboel gesmaakte rubrieken terug, zoals 'De stamboom', 'Krantenkippen', 'De dag', en 'De adviescommissie'.

Iedereen beroemd', vanaf 3 september van maandag tot en met vrijdag om 19u40 op Eén. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Monique Mestdagh

    Is ze daar weer ?

  • Didi De Gentenaar

    Dat zijn nogal programma's en dan nog de presentatoren er bij waar ook niets mee aan te vangen is . De openbare omroep ofwel is het FC de kampioenen of andere zever. Wat geven die eigenlijk nog wat echt de moeite is.

  • Remus Bogaert

    Nu studio Brussel volledig verprutst is als rockzender en een R&B prietpraatzender geworden is dankzij oa Schoeters (alleen kon ze het niet,maar ze gaf de aanzet) gaat ze nu hetzelde doen op TV . Te mijden zever.