Drie nieuwkomers en één oude bekende in 'Familie'

TONY • Jeroen Van Dyck VANESSA • Karen Damen
VTM TONY • Jeroen Van Dyck VANESSA • Karen Damen
'Familie' breidt uit. In de dagelijkse VTM-soap duiken drie nieuwe gezichten en één oude bekende op.

Hilde De Baerdemaeker (41) maakt haar comeback als Liesbeth. In 2016 verdween haar personage uit de VTM-serie, toen ze scheidde van Benny (Roel Vanderstukken) en met haar nieuw lief naar Nederland verhuisde. Vanavond belt ze onverwachts haar vader Patrick op. "Bij mijn afscheid uit 'Familie' had ik gezegd: als je een goed verhaal hebt, bel je me maar. En dat gebeurde ook", zegt Hilde. "Mijn personage komt weer bij haar vader wonen, maar daar loopt ze natuurlijk haar ex tegen het lijf. En zijn nieuwe vriendin Robyn."

LIESBETH • Hilde De Baerdemaeker
Medialaan LIESBETH • Hilde De Baerdemaeker

Jeroen Van Dyck (40) is een échte nieuwkomer. De '#LikeMe'-acteur, die binnenkort ook te zien is in de musical 'Mamma Mia!', wandelt morgen als Tony 'Familie' binnen. Dat personage werkt als verpleger in het woonzorgcentrum van Alfons (Jaak Van Assche), Anna (Annie Geeraerts) en Albert (Ray Verhaeghe). En volgende week maandag maakt nog een nieuw gezicht haar intrede in dat rusthuis: verpleegster Vanessa, gespeeld door Karen Damen (45).

Ook Ketnet-acteur en zanger Aaron Blommaert (17) duikt binnenkort op in 'Familie'. Het tieneridool draait deze week al mee op de set, maar zal op tv pas vanaf mei zijn opwachting maken als de introverte en mysterieuze Raven. "Een hele eer tussen al die ervaren rotten", zegt hij. "Gelukkig word ik niet zomaar in het water gegooid. Mijn collega's Kürt Rogiers en Peter Bulckaen reiken me de zwembandjes aan als mijn persoonlijke begeleiders. Ik kan en mag hen alles vragen."

RAVEN • Aaron Blommaert
RAVEN • Aaron Blommaert

Aaron zit in zijn laatste jaar economie-talen. "Ik zal de volgende maanden wel wat lessen missen door 'Familie', maar mijn leerkrachten weten dat en stellen zich flexibel op. In het eerste trimester speelde ik mee in een musical en toen lukte die combinatie met mijn studies ook. In december was ik voor alles geslaagd. Ik wil mijn diploma absoluut halen en tussendoor ook met BOBBY (een boysband, red.) optreden. Gelukkig ben ik nog single, want tijd voor een lief heb ik echt niet." 

'Familie', 20 uur op VTM
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alexander Stroobants

    ja maar dat geld ook voor thuis

  • Gerd Van nieuwenhove

    Vtm houdt de Vlaming goed bezig met de grootste onnozelheden ?