Drie 'afvallers' doen toch nog mee, tien finalistes gekozen!

Coup de théâtre in 'K3 zoekt K3' vanavond: enkele zogezegde afvallers uit de vorige aflevering lagen helemaal niet uit de wedstrijd, integendeel. Jindra, Demi en Hanne kregen een wildcard en zijn zo sowieso van de partij in de liveshows. En helaas moesten we afscheid nemen van Keoma en Sarah. Zij zijn vlak voor de liveshows gesneuveld.

De kinderjury deelde, zoals eerder aangekondigd, nóg een wildcard uit. De kinderen kwamen langs om te testen hoe de kandidates omgaan met hun belangrijkste doelgroep. De meisjes zelf wisten echter van niets, en er stond veel op het spel.

Lauren De Ruyck bleek het favoriete K3'tje van de kinderen, dus ook zij mag rechtstreeks naar de eerste liveshow.

De andere deelneemsters moesten echt alles uit de kast halen om het ook tot in de liveshow te schoppen, want slechts tien kandidates mochten doorstoten naar de liveshows. Dat zorgde voor de nodige stress en dat had zo zijn gevolgen voor de zangprestaties.

Medialaan

Er vloeien traantjes

Nu er al vier wildcards de deur uit waren, steeg de stress onder de kandidates. Bij de repetities voor het nieuwe nummer '10.000 luchtballonnen', had Keoma moeite om toonvast te blijven. Ze werd emotioneel, omdat ze zich naar eigen zeggen te veel druk oplegt.

Ook voor Nora wogen de laatste loodjes het zwaarst. Door stemproblemen vreesde ze dat de liveshows in gevaar zouden komen.

Jacques Vermeire

De meisjes gingen ook op bezoek op de set van 'Hallo K3!'. Daar mochten ze acteren samen met oude bekende Jacques Vermeire, die de rol van Marcel speelt in de serie.

Omdat de nieuwe K3'tjes ook een animatieserie krijgen, moesten de meisjes oefenen om stemmetjes in te spreken. Een droom die uitkwam voor velen, en zeker omdat ze met Louis Talpe mochten samenwerken.

Optreden

Op het einde van de aflevering moesten de meisjes bekende K3-nummers brengen voor familieleden, vrienden en voor Karen, Kristel, Josje en Gert. Ze mochten daarvoor de authentieke K3-kostuums dragen. Vooral bij Kristel bracht dat nostalgie naar boven.

Afscheid van Keoma en Sarah

Twee van de zes meisjes die geen wildcard kregen, moesten nog afvallen. Helaas moeten we afscheid nemen van Keoma en Sarah. Maar Gert is er zeker van dat we beide meisjes ooit nog zullen tegenkomen in de showbusiness.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.