Exclusief voor abonnees

Doe zelf de test: dit zijn de vragen die de 'Blind Getrouwd'-deelnemers moesten beantwoorden

.
VTM .
Vanavond gaat het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start, maar eerst kan je hier nog je eigen relatie testen. De deelnemers werden samengesteld op basis van de vierdelige matching-methode van de Deense 'Professor Cupido'. Doe hieronder de test samen met je partner en ontdek of jullie ook in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld zouden kunnen worden.

De 'matching test' is het opvallendste stuk van de vierdelige koppelmethode. Het is de basis waar de drie Vlaamse relatie-experts mee aan de slag gaan: 300 concrete vragen, verspreid over zes domeinen. Hieronder alvast 5 vragen per domein. Het perfecte koppel geeft zo gelijkaardig mogelijke antwoorden.

A. Persoonlijkheid

Op de volgende vragen moet u telkens een score van 1 (niet waar) tot 7 (helemaal waar) geven.

1. Ik weet hoe ik mensen moet charmeren.

2. Ik ben bang als ik geen greep heb op gebeurtenissen.

3. Ik maak me zorgen om anderen.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jimmy Willems

    @ jean . Inderdaad dit seizoen zijn het zelfstandigen , managers en leerkrachten . De mensen die hun dag niet zelf kunnen indelen of maar beperkte uren moeten gaan werken kunnen niet meedoen. En over de vrijgezellenuitstap van Jolien nog maar te zwijgen : Eventjes met de privejet naar Ibiza...

  • stephen Lamon

    zijn allemaal personen die ergens opgevallen zijn en aangesproken zijn door scouting van de media!... vielen om een reden op ( shoppingcenter, discotheek, cafe...) en ze stellen dan de vraag: "he, heb je geen zin om mee te doen aan...?"

  • jean petermans

    De hoofdvraag : heb je een inkomen waarvan je volledig zelfstandig kan leven,, want het is geen toeval dat dat voor alle kandidaten van alle seizoenen het geval is. Het echte leven is anders!