Documentaire Taylor Swift eind van de maand op Netflix

Taylor Swift
Evan Agostini/Invision/AP Taylor Swift
De documentaire ‘Miss Americana’, over Taylor Swift, is een week na de première op filmfestival Sundance beschikbaar op Netflix. De streamingservice maakte woensdag bekend dat de docu op 31 januari aan het aanbod wordt toegevoegd.

In een persbericht omschrijft Netflix ‘Miss Americana’ als "een rauwe en emotioneel onthullende blik op een van de meest iconische artiesten van deze tijd, gedurende een overgangsperiode in haar leven waarin ze haar rol als songwriter en zangeres omarmt, maar ook die van een vrouw die haar stem leert te gebruiken."
De wereldpremière van ‘Miss Americana’ vindt op 23 januari plaats op Sundance in Park City. De documentaire is geregisseerd door Lana Wilson, die eerder een Emmy won voor ‘After Tiller’, een docu uit 2013 over de enige vier Amerikaanse artsen die abortussen uitvoeren in late stadia van zwangerschappen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.