Dit zijn de vier koppels van 'Blind Getrouwd'

Veerle en Nick.
Medialaan Veerle en Nick.
Vorige week beten Evelien en Nicolas de spits af in het tweede seizoen van Blind Getrouwd: zij gaven elkaar als eersten het jawoord. We maakten toen ook kennis met Veerle en Nick. Ondertussen zijn ook de twee andere koppels gekend: ook Ben en Tine en Sally en Mathias zijn de waaghalzen die elkaar voortaan man en vrouw mogen noemen.

Nicolas en Evelien zagen we deze aflevering enkel in een kleine herhaling van vorige week. Om te weten hoe hun wittebroodsweken verlopen, moeten we nog een weekje wachten.

Nicolas en Evelien.
Medialaan Nicolas en Evelien.

Enthousiasme

De aflevering begint met Nick en Veerle. Zij vernamen vorige week al dat de experts hen als een goede match beschouwden. Vandaag maken ze voor het eerst met elkaar kennis in de trouwzaal. Spraakwaterval Nick steekt zijn enthousiasme over zijn nieuwe bruid niet onder stoelen of banken en ook Veerle is op het eerste gezicht tevreden, al moet ze nog even wennen: "Ik ben het niet gewoon dat iemand zoveel tegen me zegt, zeker niet op zo korte tijd," vertelt de 35-jarige IT-specialiste.

Medialaan

Vertrouwen

Ben en Tine waren de eerste nieuwe match van deze week. Ben, een dertigjarige softwareontwikkelaar, kan naar eigen zeggen geen minuut stilzitten. De muziekliefhebber heeft meer dan twintig gitaren in zijn bezit en speelt bij drie rockbands. Zijn hobby's ziet hij als een van de verklaringen waarom hij nog steeds single is: "het is nogal een mannenwereld," verklaart hij. Zijn deelname is een uitdaging: "Zolang je je schouders eronder zet, is alles wel mogelijk," zegt hij. Of zijn hond nog bij hem in bed zal mogen slapen eens hij getrouwd is, is nu nog de vraag.

Tine is een 29-jarige laborante uit Rijkevorsel. Vertrouwen ligt bij haar heel gevoelig en haar nieuwe partner zal echt haar vertrouwen moeten winnen. Op haar grote dag is Tine op van de zenuwen en de traantjes vloeien rijkelijk, maar bij haar eerste ontmoeting met Ben is het ijs meteen gebroken en is ze meteen erg op haar gemak. Uiterlijk is hij niet haar type, "maar ik ga hem sowieso een kans geven", zegt ze.

Tine en Ben

Kwetsbaar

Sally (25) werkt als notarieel juriste. Ze denkt dat het leven met twee beter is dan alleen, al heeft ze nog nooit eerder samengewoond. "Ik heb genoeg mensen rond mij om gelukkig te zijn, maar ik hoop wel op meer en denk dat ik dan nog gelukkiger ga zijn," vertelt ze. Ze zoekt een man die zin heeft voor initiatief.

Volgens de experts is dat Mathias, een 27-jarige planningcoördinator. Hij houdt van vrouwen die iets kwetsbaars hebben: "ik vind het leuk om er zorg voor te dragen en beschermend te zijn," vertelt hij.

Hoe de eerste ontmoeting tussen dit nieuwe stel verloopt, zien we volgende week.

Mathias en Sally
Medialaan Mathias en Sally