Dit zijn de eerste foto’s van het laatste seizoen ‘Game Of Thrones’

Jon en Daenerys.
HBO Jon en Daenerys.
HBO heeft de eerste foto’s van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones vrijgegeven. Omdat er nog geen details over de verhaallijn bekend zijn, moeten fans het voorlopig met deze shots van de set doen.

De laatste avonturen breken aan voor Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) en de Lannister-broers en zussen van Cersei (Lena Headey), Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) en Tyrion (Peter Dinklage).

De door HBO vrijgegeven foto’s lijken allemaal gemaakt in het voorouderlijk huis van House Stark, met veel acteurs die daar verwacht worden. Andere bekende gezichten zijn Tyrion en Jaime. Tyrion sloot zich tijdens het vorige seizoen aan bij de rangen van Daenerys, Jaime begint zich dan weer vragen te stellen bij de snode plannen van zijn zus én geliefde, Cersei.

“We hebben altijd geweten dat dit een verhaal moest zijn dat eindigde toen het echt tijd was, en niet één dat maar door bleef gaan’’, zeiden scriptschrijvers David Benioff en Dan Weiss eerder over hun ‘kindje’. “Je echt voorbereiden op het einde, blijft onmogelijk. Over een halfjaar vind je ons waarschijnlijk op Sunset Boulevard, in onze Game of Thrones-jassen, mompelend naar een assistent-regisseur die er niet is.”

Game of Thrones is vanaf 14 april te zien op HBO.

Cersei Lannister
HBO Cersei Lannister
Cersei Lannister
HBO Cersei Lannister
Jon Snow
HBO Jon Snow
Tryin Lannister
HBO Tryin Lannister
Brianne of Tarth
HBO Brianne of Tarth
Arya Stark
HBO Arya Stark
Bran Stark
HBO Bran Stark
Sam
HBO Sam
Sansa Stark
HBO Sansa Stark
Jaime Lannister
HBO Jaime Lannister3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • christophe laporte

    Topserie...maar blij dat ze ook eindelijk gedaan gaat zijn. Liever 8 goede seizoenen dan 15 middelmatige.

  • jan dupont

    Een reeks die met grote voorsprong alle andere voor gaat. Heel goed dat er een einde aan komt en niet uitgemolken tot de interesse volledig weg is.

  • Elke Claes

    Ik kijk er naar uit, maar Jon Snow mag ondertussen wel een iets minder getormendeerde kop opzetten. Die snor is zelfs depressief ;)