Dit is waarom 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' een Emmy won: de 5 meest hilarische scènes uit het programma

VTM
Een Emmy Award voor ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, dat verbaast ons allerminst. De fratsen van Jens Dendoncker en zijn team zijn immers spitsvondig én hilarisch. Wij zetten alvast de vijf beste fragmenten uit het programma op een rij.

1. Rik Verheye wordt dakloos

Acteur Rik Verheye is niet de meest stipte betaler, dus besloot zijn moeder hem een lesje te leren.

2. Seksuele voorlichting op gênante wijze

Mama Wendy is absoluut nog niet klaar voor kleinkinderen en wilde die boodschap dan ook duidelijk overbrengen aan haar zoon Dylan. “Ik denk niet dat we dit nog veel gênanter kunnen maken”, aldus Jens. En dat kunnen we alleen maar beamen.

3. Zingende bikerbende

Wij hebben nog altijd medelijden met de arme hondeneigenaresse die de stuipen op het lijf werd gejaagd door een bikerbende.

4. Zingende Nicolas

Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ zingt iets té hard mee met de radio, vindt vrouwlief Evelien. Dus kwam Walter Grootaers langs om hem een toontje lager te doen zingen.

5. Agressieve Agnew

En tot slot eentje uit het nieuwe seizoen: de dochter van Alex Agnew slaat haar klas kort en klein. Tot grote verbazing van haar papa.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marie-Rose Rammeloo

  Jammer, maar ik heb het nooit zo begrepen die grapjes maar dat zal wel aan mij liggen. Althans dat denk ik. In ieder geval een beetje grappig maar zo een prijs? Nou ja

 • Johan Coppens

  Verborgen camera deel 1232... Zo origineel is dat toch niet...

 • Werner Cammerman

  Als dit een Emmy verdiend, wat is een Emmy voor een film dan nog waard?

 • Louis Van Leuven

  En nog veel meer voor dat superstukje gisteren met de ene zus die haar zus Sandrine wil bedanken voor haar steun door het leven ... ongelofelijk mooi en ontroerend ...

 • guido vermeyen

  Mo geestig da da es zeg......