Dit is vanaf september het nieuwe logo van Eén

Nieuwe logo Eén
VRT Nieuwe logo Eén
Eén ziet er binnenkort net iets anders uit. Vanaf 2 september krijgt de televisiezender een nieuw jasje op al haar platformen, zowel op televisie als online. 

“In een veranderend medialandschap moet Eén niet enkel vernieuwen op vlak van programma’s, maar is het ook belangrijk dat de branding van het evolueert", laat de VRT-zender weten. Daarom kiest Eén vanaf 2 september dus voor een hele nieuwe look. Een logo in cijfers in plaats van in woorden dus, in nieuwe, frisse kleuren. De nieuwe look zal op alle platformen van Eén doorgetrokken worden, zowel op televisie als online. 
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henri Michon

  Gewoon terug naar één Belgische openbare omroep met één en dezelfde huisstijl voor zowel de Nederlandstalige als Franstalige uitzendingen. Dus het journaal komt uit dezelfde studio met hetzelfde decor, dezelfde huisstijl, dezelfde begintune in beide landstalen. Hetzelfde geldt voor sport, of de koers, of voor actualiteiten. Waarom moeten er steeds dubbele teams van zowel VRT als van RTBF worden ingezet. Het is duur belastinggeld en je kunt het beter slim en economisch uitgeven.

 • peter colson

  Weer een nieuw logo, maar nog steeds dezelfde propaganda. Gelukkig heb ik al 15 jaar geen tv meer. Al ik bij familie eens naar de brainwashdoos voor zombies kijk, dan hou ik het al na 10 minuten voor bekeken en besef ik dat ik in die 15 jaar niets belangrijks heb gemist.

 • Philomena Vanderweyen

  Leuk warm logo,aangenaam om naar te kijken.

 • Niki Van Stiggelen

  Logo is wel mooi afgekeken van radiozender Hasselt1. Als dat maar goed komt.

 • Carl Parker

  Linda Wellekens: managers creëren hun eigen bestaansrecht.