Dit is de trailer van nieuwe '13 Reasons Why'

Netflix
Op 18 mei start op Netflix het tweede seizoen van 13 Reasons Why, de controversiële serie die zelfdoding expliciet in beeld bracht. Netflix heeft nu een eerste teaser gelost voor het tweede seizoen. Dat lijkt te draaien rond personage Tyler, de hobbyfotograaf die in de laatste aflevering van seizoen 1 een geweer kocht.

In het eerste seizoen van de serie is te zien hoe het hoofdpersonage Hannah dertien cassettes geeft aan evenveel mensen. Op de cassettes vertelt Hannah waarom ze zelfmoord pleegde en waarom die dertien personages daar een rol in spelen. Heel wat mensen reageerden positief op de serie omdat het problemen als pesten, seksueel overschrijdend gedrag en zelfmoord aankaart. Maar er kwam ook heel wat kritiek op de manier waarop die zaken afgebeeld werden.

Na seizoen één waren er veel vragen over de verhaallijn van het nieuwe seizoen, omdat het verhaal van hoofdrolspeelster Hannah Baker afgerond leek. Netflix heeft nu een teaser verspreid die de geruchtenmolen opnieuw op gang brengt. Daaruit blijkt mogelijk dat Tyler, de 'stalker' die in de laatste aflevering van seizoen 1 een geweer koopt, het hoofdpersonage wordt.

Het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why staat vanaf 18 mei op Netflix.

Bekijk hier de trailer:
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Febe Chapin

    Leuk serie, geniet gewoon van de show. Het is zeker en vast geen verheerlijking van zelfmoord. Het brengt mensen enkel aan het denken over hun gedrag tegenover andere mensen waarvan je niet weet wat ze allemaal meemaken, dus altijd voorzichtig moet zijn.